Choď na obsah Choď na menu
 


Trendy pánske účesy

 

Trendy účesy pre pánov
Trendy účesy pre pánov – títo muži sú proste in.
© WWD (2) / Getty Images

Ženy si určite všimli, že vlasy mužov obvykle rastú o niečo rýchlejšie a v puberte sú o niečo pevnejšie a hustejšie. Mladí muži preto nikdy nevyjdu z domu bez toho, aby si svoje vlasy upravili do prefektného účesu. Predstavujeme vám naši desať najobľúbenejších strihov a účesov pre mužov.

  • Páčia sa vám vlasy uhladené gélom ako Guttenberg, dlhé a ležérne ako Johny Depp alebo ostrý strih krátkych vlasov ako má George Clooney? Každý účes je trendy, ak vyzerá dobre a hodí sa človeku, ktorý ho nosí. Váš kaderník vám môže pomôcť pri tvorbe ideálneho účesu, okrem samotného strihania vlasov. V prípade, že si hľadáte svoj vlasový štýl, radi vám poradíme. 

  • Jednoduchá starostlivosť o mužské vlasy!

    Muži sú od prírody praktický. Radi používajú sprchové gély, ktoré voňajú chlapsky nie len na telo, ale i na vlasy. Je to výhodné riešenie, avšak podľa nás to nie je veľmi dobrá idea. Aj mužské vlasy totiž potrebujú starostlivosť, ktorú si ich typ vlasov vyžaduje. Sprchové gély často obsahujú prostriedky, ktoré vysušujú pokožku hlavy i samotné vlasy. Páni by mali preto siahnuť po šampónoch, ktoré zodpovedajú typu ich vlasov. Pre jemné vlasy je to šampón podporujúci objem, zatiaľ čo šampón pre namáhané vlasy je ideálnou voľbou pre vlasy vlnité. Ak si vlasy potrebujete umývať každý deň, siahnite po šampóne na normálne vlasy. Správny šampón zaručí mužským vlasom potrebný lesk, nezaťaží ich a je jemný k pokožke hlavy.

  • Trendy pánske účesy: Skvelý strih

    © Getty Images

    Jake Gyllenhaal

    Akokoľvek si vlasy učese, nikdy by nemal zakryť svoje krásne oči. Účes Jake Gyllenhaala je skutočne trendy - vlasy začesané na bokoch držia vďaka menšiemu množstvu vosku. Vlasy nad ušami má skrátené, ostrihané pomocou strojčeka na vlasy.

viac najdete na : http://www.vlasy-in.cz/panske-ucesy-fotogalerie-strihu-a-stylingu-pro-muze

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.